Verdal vant 2-0 og tar ferie på samme poengsum som Melhus/Tiller, som riktignok kan komme tre poeng foran igjen torsdag kveld. Det store samtaleemnet etter kampen var imidlertid Sigurd Røstad Olsens fantastiske scoring som ga Verdal 1-0-ledelse i første omgang.

– Æ står jo alein da, utpå spissen av 16-metern, og ka ainna kan æ gjør enn bare å hiv meg rundt og prøv å treff ballen. Og det vart jo et drømmemål da, og det e væl nå av det fineste som e laga kanskje i... i hele verden, uten at æ ska si nå om det, sier Sigurd Røstad Olsen til Verdalingen.no.

Hans nydelige skudd mot Tynset i helgen var ikke nok til tre poeng, og det stod også bare 1-0 til Verdal mot Charlottenlund da kampen begynte å nærme seg slutten. Ti minutter før slutt punkterte imidlertid Jonas Tanem kampen med 2-0 til Verdal.

Kampfakta og tabell oppdateres her.

Selv om Melhus/Tiller uansett vil være over på tabellen, har Verdal innfridd målsettingen om å henge med i toppen etter vårsesongen.

I høst har laget fordelen av å ha de fleste av topplagene igjen på hjemmebane.

P.S. Sitatet ovenfor er opprinnelig Odd Iversen sitt da, etter brassesparket han satte i mål for Vålerengen mot Moss i 1977, og som fortsatt er et av de mest minneverdige øyeblikkene fra den øverste serien i Norge. Den siste uka, blant annet på bussturen til Tynset, var uttalelsen heftig sitert og smilt av, og Sigurd Røstad Olsen lovet før kampen mot Charlottenlund en vakker scoring som kunne passe til beskrivelsen. Og det løftet holdt han altså.