Operasjonsleder Solfrid Lægdheim fra Trøndelag politidistrikt kan fortelle om en rolig natt, men at det likevel ble noe å gjøre for patruljene i natt.

- Klokken 0130 fikk vi en telefon fra en adresse i Skogn med en klage om støy fra et nabohus. Vi tok kontakt med mannen i nabohuset og ga han pålegg om å skru av den høye musikken, forteller Lægdheim.

Lægdheim legger til at saken nå er lagt over på riktig instans for å få en varig løsning på støyproblemet.

Stoltenberg talte og underholdte

I går gjestet Jens Stoltenberg Stiklestad Nasjonale Kultursenter som årets Olsokprofil. Generalsekretæren i NATO satte som seg hør og bør fokus på fred, sikkerhet og dialog.

Jasså? Sol i dag også?

Det gikk altså an å snakke om sol uten å få gråvær tilbake.

I dag skinner sola som en diamant på himmelen. Det meldes om temperaturer opp mot svimlende 32 grader i både Levanger og Verdal.

Dette skal visstnok kunne bli en av de varmeste helgene på lang tid. Da er det greit at det er meldt en lett bris utover dagen.

Siste runde i kvalifiseringen

I kveld går den femte og siste kvalifiseringsrunden i Innherreds mesterskap i hesteskokasting. Runden arrangeres ved kirkestua i Markabygda.

Første kast går klokken 1800. Dette er siste mulighet til å kvalifisere seg før den store finalen i Sjøparken under Levanger-martnan neste lørdag.

Her er det bare å møte opp!