Bingo med trim

Vi skriver altså andre påskedag, og høytiden går ubønnhørlig mot slutten for denne gang. De fleste som har tilbrakt feriedager til fjells, det være seg milsluking bortetter skiløypene, solslikking ved hytteveggen eller spilt brettspill fra sofaen, er nok på tur hjemover eller har allerede tatt turen til bygd og by igjen.

I dag arrangerer Trones velforening en trimbingo som i utgangspunktet finner sted med start fra Bårdstu grendehus. Arrangørene har også oppgitt brygga som startsted dersom grendehuset er utleid.

Politiet i Trøndelag ber alle som ferdes på veiene i dag om å kjøre forsiktig.

– Ta dere god tid på hjemturen. Politiet vil overvåke trafikken, er budskapet.

Været

Vi våknet opp til sol og nydelig vær også denne morgenen. Da er det litt vanskelig å tenke seg at det fort kan bli annerledes, slik Yr bærer bud om. Skjønt i dagens tekstvarsel, har værmeldingstjenesten slått sammen fylkene Møre og Romsdal og Trøndelag, og skriver dette for andre påskedag: «Først del av dagen mulighet for kortvarig stiv kuling og snøbyger på kysten. Ellers nordlig opp i frisk bris utsatte steder. Enkelte snøbyger og perioder med sol.»

Mer spesifikt for Levanger og Verdal, ligger det likevel an til en dag med flau vind fra nord-nordøst, et par varmegrader og mye sol.

Seriestart i førstedivisjon

Endelig er dagen kommet for alle som følger Levanger fotballklubb og Obos-ligaen. Seriestart.

Avisa Innherred vil følge matchen direkte. Johannes Strand oppdaterer minutt for minutt. Kampen starter klokka seks.

I eliteserien skal samtlige lag i aksjon. Blant annet tar Strømsgodset imot Brann, og Odd møter Rosenborg, som har til gode å vinne etter sesongens to første kamper.

Dette skjer andre steder

Den kinesiske romstasjonen som var på vei til å styrte mot jorden, og som vi har nevnt ved et par anledninger tidligere, brant opp i atmosfæren natt til andre påskedag. Resten vil trolig lande sør i Stillehavet.

For øvrig melder NTB at de norske curlinggutta har full pott etter tre VM-kamper. Nå i natt vant de 8-4 mot Japan.

I dag utløper fristen for russiske diplomater som er bedt om å forlate Tyskland og flere andre land i kjølvannet av nervegiftattentatet i Storbritannia.

Førstedame Melania Trump er vertinne når Det hvite hus arrangerer den årlige tradisjonen med påskeeggjakt i parken utenfor presidentboligen. Det er 140. gang påskeeggjakten arrangeres.