Sluttbehandles

Berg Eiendoms planer for Sjøgata 33 skal sluttbehandles i kommunestyret onsdag.

– Jeg mener at når det nå har kommet en heftelse som en overraskelse så bør det ventes med å behandle saken i kommunestyret, sier ytterøyning Fanny Gausen, som også representerer Arbeiderpartiet i kommunestyret.

Hun håper det kan komme noe positivt ut av denne heftelsen.

– Vi ønsker jo oss flere parkeringsplasser og det blir det jo bare mindre av. I tillegg er det for liten plass ved ferjeleiet til henting og det er ikke snuplass, sier Gausen til Levanger-Avisa.

Ikke fått svar fra kommunen

Levanger kommune skal i 2005 ha gitt Innherredsferja en tinglyst rettighet til leie av areal til oppføring av kontor og servicebygg på parkeringsplassen mellom Lensmannsgården og oppstillingsplassen til ferjeleiet. Nå eies ferjehuset av tre beboere på havna.

– Det var først da vi skulle undertegne kontrakten, vi ble gjort oppmerksom på av selger om den tinglyste rettigheten, forteller Kjell Ivar Røe til Trønder-Avisa. Han står som eier sammen med Kjell Arne Reitan og Bjørn Hallem.

Via advokat gjorde eierne kommunen oppmerksom på den tinglyste rettigheten for en uke siden. Eierne har ikke fått svar, men sier til avisa at de håper å komme til en felles løsning.