Søndag formiddag åpnet Brusve Gård igjen opp for besøkende.

Det var et stort antall mennesker som hadde valgt å ta kaffekoppen på Brusve Gård søndag.

Mange tok turen til Brusve gård søndag. Foto: Tore H. Kristoffersen

To av de besøkende var Aase Mossing Rønning og Egil Rønning. De er faste besøkende på gården.

- Vi er her flere ganger i løpet av sommeren. Det var bra at det ble så fint vær på åpningsdagen, sier Aase.

Strålende sol og gode vafler

Både store og små hadde tatt turen for å se på den vakre gården i Levanger. Deriblant Tove Willliksen Haug og Per Haug som hadde tatt med seg barnebarnet Anja Williksen-Voll.

Aase Mossing Rønning og Egil Rønning er ofte innom Brusve Gård. Foto: Tore H. Kristoffersen

- Vi har ikke vært på Brusve så mange ganger tidligere selv om vi er fra Levanger. Trekkplasteret denne gangen er nok radioutstillinga, mener de.

De legger til at vaflene var ekstra gode søndag og fortalte lattermildt at barnebarnet spiste alle vaffelhjertene hun kunne få.

Det vil være sommeråpent hver søndag frem til og med 12. august med ulike musikalske opptredener. Denne søndagen var det deler av Tores orkester som spilte opp til allsang.

Deler av Tores orkester spilte opp til allsang. Foto: Tore H. Kristoffersen

Radioutstilling

Dette var gjengen bestående av Odd Enoksen, Edny Moeng, Svein Buran, Julian Moeng, Eli Enoksen og Vidar Aksnes glade for. I tillegg skrøt de veldig av Svein, som har radioutstillingen sin på Brusve Gård fremover.

Odd Enoksen, Svein Buran, Edny Moeng, Julian Moeng, Eli Enoksen og Vidar Aksnes nøt kaffe, musikk og sol på Brusve Gård. Svein har også med seg radioutstillinga si til Brusve. Foto: Tore H. Kristoffersen

- Vi er på Brusve så ofte vi kan. Det er fint å ta kaffekoppen i fint sommervær. I tilllegg blir det jo ekstra bra med den nye radioutstillinga, mener de.

Det kommer en ny sjanse til å besøke en åpen Brusve Gård allerede neste søndag. Da skal Solveig og Tore Haugan stå for underholdningen.