Erling Andreas Ronglan etablerer et eget aksjeselskap ved navn Agri AS på Ronglan. Selskapet ble registrert i Foretaksregisteret 15. mars. Selskapet skal drive konsulentvirksomhet og aktivitet innen oljenæringen, samt investere i aksjer og eiendom. Selskapet har en egenkapital på 100.000 kroner, og Ronglan er daglig leder.

Aksjeselskapet Aroi Asia AS ble registrert i Foretaksregisteret 14. mars med forretningsadresse i Moafjæra 1 i sørdelen av Levanger sentrum. Selskapet skal investere i aksjer og verdipapirer og forvalte eiendom og handel. Daglig leder er Ulf Erling Rinnan, og selskapet har en egenkapital på 100.000 kroner ved oppstart. Rinnan har med seg Bjørn Magne Jørstad som styremedlem.

30. juni i fjor etablerte Jørstad også franchiseselskapet Aroi Asia Franchise AS for å drive franchise innen gatekjøkken og catering. Ulf Erling Rinnan var styreleder til 13. mars, da Roar Reitan overtok lederjobben. Bjørn Magne Jørstad og Ulf Erling Rinnan er styremedlemmer.

Erik Hagen Strugstad er ny styreleder i Backlund Restaurantdrift AS. Foto: Arkiv Tor J. Friberg

styrelederjobben i Backlund Restaurantdrift AS i Kirkegata i Levanger. Styreendringen ble registert i Foretaksregisteret 17. mars. Hagen Strugstad overtar styreledervervet etter sin far, Knut Strugstad, som har drevet Backlund Restaurant og No. 39 i Levanger i en årrekke. Strugstad er stadig styremedlem i selskapet. Selskapet er heleid av Knut Strugstad, og driver frokosttilbudet for Thon Hotel Backlund i tillegg til restauranten.

Bodil Oust har etablert et eget selskap for produksjon av råvarer til ølbryggerindustrien. Selskapet har fått navnet Bonsak AS, og Tyson John Weaver er daglig leder. Oust er styreleder. Selskapet har en egenkapital ved etablering på 30.000 kroner, og ble registrert i Foretaksregisteret 16. mars.

Dinbil Abdalrsak Abdalmaen Hijase flytter sitt firma for kjøp og salg av brukte biler fra Vollvegen i Verdal til Sivs veg på Levangernesset i Levanger. Selskapet ble først registrert i Foretaksregisteret 2. november i fjor.

Lars Hjelde fra Levanger har etablert et eiendomsselskap 14. mars under navnet ESG54 AS. Selskapet har 30.000 kroner i egenkapital og har forretningsadresse i Finnemarka i Levanger. Han har også etablert eiendomsselskapet Ferjeleiet 2 AS samme dato og med samme egenkapital, samt selskapet LAA24 AS med samme grunnstruktur.

Abdalkarim Muhammad Sis har etablert frisørsalongselskapet Frisørsalong Studio 1 AS i Levanger. Selskapet skal drifte frisørsalongen med samme navn, og er registrert med 30.000 kroner i egenkapital. Sis er oppnevnt som daglig leder, og selskapet ble registrert 17. mars.

Lasse Kjønstad har etablert holdingselskap. Foto: Arkiv Tor J. Friberg

et investeringsselskap kalt Lasse Kjønstad Holding AS med forretningsadresse i Levanger. Selskapet har 30.000 kroner i kapital og ble registrert i Foretaksregisteret 16. mars med Lasse Kjønstad som daglig leder. Kjønstad er for øvrig daglig leder ved Ytterøykylling i Levanger.

Martin Røhme fra Levanger har etablert selskapet Myose AS i Levanger. Selskapet har 30.000 kroner i kapital og skal bedrive massasjevirksomhet og andre tjenester innen helse og velvære. Røhme er registrert som daglig leder.

Fredrik Ianssen Lundh er ny styreleder i Tannlegene Bjørnaas og Brenne Lundh AS i Levanger sentrum. Ianssen Lundh er gift med tannlege og daglig leder Ida Hongbarstad Brenne Lundh, som for øvrig er styremedlem i selskapet sammen med Kyrre Aas Hustad.

Roger Aune er daglig leder og styreleder i selskapet Aune Ventilasjon AS i Verdal, som ble registrert i Foretaksregisteret 15. mars. Selskapet skal drive med montasje av blikk og ventilasjon samt utleie av egen arbeidskraft. Selskapet har 30.000 kroner i egenkapital ved oppstarten. Vidar Indahl er registrert som styremedlem i selskapet.

Tor Henrik Krokstad er daglig leder i Hucon Globas AS. Foto: Arkiv Tor J. Friberg

fra Nesodden er styreleder i Hucon Global AS i Verdal og har med seg Fredrik Krokstad, Tor Henrik Krokstad og Knut Larsen Wattum i styret, ifølge . Selskapet holder til i industriparken på Ørin og utvikler programvare for flysimulatorer og andre systemer, hvor de integrerer det tekniske med human factor. De retter seg mot utvikling av produkter for luftfart, maritim, medisin og offshore på internasjonalt nivå.

Sten Solum er ny styreleder for Leksdalsmelk DA i Verdal. Melkeproduksjonsselskapet med delt ansvar fordeler andelene likt mellom Bjørnar Haugan, Janne Kristin Hermann, Ingunn Hallem Solum og Trond Stiklestad. Solum har med seg Arild Selseth, Bjørnar Haugan og Trond Stiklestad i styret.

Trøndelag Bildeler AS fisjonerer og etablerer et nytt selskap, som er under stiftelse. Begge selskap har forretningsadresse i Venusvegen på Ørin industriområde i Verdal. I forbindelse med fisjonen har foretaket besluttet å sette ned aksjekapitalen.

John Gomo er ny styreleder i Sameiet Håkon den VII Allé 16 i Verdal. Eierseksjonssameiet har for øvrig med Rannveig Iversen, Karl Olav Holmli og Liv Fossland i styret.

Selskapet Sikom Connect AS overtar alle aksjer i datterselskapet Sikom AS i Neptunvegen i Verdal. Selskapet vedtok tvungen overføring av aksjer i datterselskapet 1. februar i år, og tilbyr den enkelte aksjeeier i Sikom AS tre kroner per aksje. Morselskapet eier over 90 prosent av aksjene i datterselskapet, og har dermed anledning til å kjøpe ut minoritetseiere og overta hele eierskapet ifølge aksjeloven. Småeierne har fått to måneder på å svare på tilbudet, som uten svar vil anses som akseptert.