Europris i Verdal har i mange år holdt til på Suuljordet, men flytter nå til motsatt side av sentrum. Et helt nytt bygg ved siden av Amfi-senteret på baksiden ned mot fylkesveg 757 er klart til innflytting.

– Jeg gleder meg til å vise frem de nye butikklokalene. De er blitt veldig fine, og folk vil knapt tro at de kommer inn i samme butikk-kjede etter flyttingen, antar butikksjef Ivar Arne Indgaard.

Blir bare sjef i Verdal

På Suuljordet har det tidvis vært trangt, og en inngjerding utenfor butikken har i deler av året vært nødvendig for at ikke butikklokalene skulle gå helt over sine bredder.

– Fra februar av kommer jeg bare til å ha ansvaret for butikken her i Verdal, sier butikksjefen til Innherred.no.

Sammen med seg vil han ha 11 medarbeidere i de nye butikklokalene.

Større plass til alt

Butikken på Suuljordet stengte dørene for et par uker siden, slik at Indgaard & co kunne konsentrere seg helt og fullt om å innrede nybutikken ved Amfi-senteret.

– Det har ikke vært så veldig hektisk egentlig. Vi føler at vi har svært god kontroll to dager før åpningen, sier Indgaard.

Mens de gamle lokalene var på 750 kvadratmeter får Europris nå 1000 kvadratmeter å boltre seg på, pluss 300 kvadratmeter med lagerrom og sosialrom.

– Større butikklokaler gjør det enklere å eksponere varene. Lagerplassen gjør at vi får plass til 100 paller og flere varer, noe som ikke minst er viktig i de store tilbudsperiodene, sier Ivar Arne Indgaard.

Dreven butikksjef

Butikksjefen begynner å bli erfaren i Europris-sammenheng, med sju år i kjeden. Fra før har den utdannede agronomen 25 års erfaring fra dagligvarebransjen.

På åpningsdagen blir det kaffe, kaker og rød løper fra klokken ni på morgenen.

Europris har til sammen 239 butikker over hele landet, og er en kjede som selger både dagligvarer, jernvarer, gaveartikler, pyntegjenstander, kjøkkenutstyr, tekstiler, leker og mye annet i et lavpriskonsept.