BLAND

Kombiner merkevarer og billigvarer. For eksempel møbler fra IKEA og en designlampe.

- Det skal være litt materialmiks nå, ting skal være forskjellige, sier Løding.

KALKMALING

Med denne malingen trenger man ikke å gjøre grunnarbeid, eller pusse ned overflater ifølge Løding, som har anbefalt malingen til flere av sine kunder som skal male møbler. Malingen kan brukes på alle typer underlag, for eksempel tre, metall og betong.

- Malingen gir en matthet, som er veldig i vinden, sier Løding.

BRUK BRUKT

Kjøp messing billig på Bruktbo på Mule. Spraylakker for eksempel en lysestake i fargen du ønsker, Bilder kan du lage selv ved å klippe ut noe du liker og sette det i en ramme som du spraylakkerer.

- Slike ting gir interiøret en personlig stil. Ingen har likedan, sier Løding, som også tipser om å kjøpe en billig lampefot på bruktbutikk.

- Sett på en stor lyspære så får du plutselig noe som er tøft.

BRUK GLASSENE

Plukk blomster og grønt fra hagen og skogen. Bruk de glassene som finnes i huset; vaser, melkeglass, gamle olivenglass også videre. Når du har mange samlet, trengs det ikke mer enn en blomst i hvert glass.

FINN RIKTIG STED

Mange plasserer sofaen langs veggen. Løding har fått kunder til å flytte sofaer ut mot vinduet. Da får du med deg utsikten og sofaveggen fungerer som en romdeler. Mange setter møbler og interiør der det er plass. Men det finnes riktig og feil plassering. Ifølge Løding henges bilder ofte altfor høyt. En annen regel å ha med seg dersom man skal henge opp flere bilder på en vegg, er å henge alle i linje i overkant eller underkant. Da skaper du balanse.

- Dersom du ikke har en linje, blir det rot og ikke noe system. Øyet liker bedre å se det som ligger i en linje, sier Løding.