Daglig leder Hroar Stjernen bekrefter at det er en tøff hverdag i 1. divisjon for å få hjulene til å gå rundt. Den største utfordringen er blant annet hele tiden å ha likvide midler tilgjengelig for å betale løpende utgifter. Selv om LFK ikke har det høyeste lønnsbudsjettet i ligaen, så er det en betydelig sum som skal ut fra konto hver måned til spiller, trenere og administrasjon.

Oppgraderer sponsorbidraget

Derfor er det sikkert godt for Hroar Stjernen & Co på Moan at det har kommet noen gode nyheter andre veien også.

Først fikk de innvilget et likviditetslån fra kommunen på 500.000 kroner, som skal avhjelpe nettopp en anstrengt likviditet fra tid til annen.

Mandag kom en annen god nyhet. Da kunne klubben fortelle at Berg Eiendom/Magneten hadde oppgradert sitt sponsorbidrag.

På venstre arm

Nå skal kjøpesenterets logo pryde det venstre ermet til fylkets beste fotballag, og derfor var det bare blide sjeler vi møtte på Levanger stadion mandag formiddag.

- Ja, dette setter vi pris på. Vi er avhengig av at næringslivet støtter oss. Gjør de ikke det, så blir det vanskelig å satse det som kreves for å hevde oss på dette nivået. Derfor er vi glad for at Berg Eiendom «flyttes» opp et hakk.

Det sier Hroar Stjernen der han står sammen med daglig leder Odd Einar Aarmo i Berg Eiendom og senterleder Lars Heirsaunet.

Og duoen har handelsbyen sør for sentrum er glad for å bidra.

- Selvsagt vil vi gjerne bidra. Det betyr mye for oss at LFK gjør det som bra. Dette blir lagt merke til over hele landet, og jo mer oppmerksomhet om Levanger er bra for oss alle som bor og jobber her, sier Lars Heirsaunet.

Roser kommunen

Odd Einar Aarmo kan også fortelle at de betyr mye at kommunen har valgt å oppgradere fotballbanen på Moan.

- Dette blir jo en naturlig forlengelse fra vår aktivitet fra Magneten og mot campingplassen. Et bra stadion betyr også mye for interessen, og vi vil rose kommunen for at det de har fått gjort her.

Nå blir altså Magneten å se på LFK-spillerne sin drakt. Om det blir noen flere poeng å få «kjøpt» fremover blir vel uansett opp til dem selv å avgjøre.