LFK klarte å hale seieren i land i Sandnes i kveld. Slik oppsummerte vår kommentator Johannes Strand kampen:

Det ender 2-3 i Sandnes! Etter at hjemmelaget overkjørte Levanger totalt, klarte de på mesterlig vis å snu det. Gjestene var heldige som hadde uavgjort med seg til pause. Ut i andreomgangen kjørte hjemmelaget fortsatt kampen, og etter 61 minutter kom scoringen ved Skjølsvik. Verner Rønning misser på en klarering, og da snapper Skjøsvik opp ballen og setter den iskaldt bak Rygg. Etter scoringen sluknet Sandnes fullstendig. Levanger tok gradvis over kampen, og etter 77 minutter kom scoringen. Sandmæl spilte igjennom Bye på glitrende vis, og plutselig sto det 2-2 på resultattavla. Levanger presset stadig på, og på overtid kom den avgjørende scoringen. Stokke tråklet seg forbi to mann, før han spilte ut til Bartalsstovu. Han la inn foran mål. Der var Kryger, som satte ballen i eget nett. Vips hadde Levanger snudd kampen. Etter målet, blåste dommeren av, og Levanger tar med seg tre uhyre viktige poeng fra Sandnes!

Vi kommer tilbake med et oppdatert referat fra kampen. Imens kan du gå gjennom våre direktereferat øverst i denne saken.

I dag er det Johannes Strand som rapporterer fra kampen mellom Sandnes Ulf og Levanger FK.