Robert Stene scoret hele 18 mål for Ranheim siste sesong, og senket LFK i begge seriekampene. Nå kan han være på vei til Moan. Stene bekrefter at han har fått en henvendelse:

- Jeg kan foreløpig ikke si så mye om dette, men min kontrakt med Ranheim utløper nå i høst, ja, sier Robert Stene, som har hatt en omflakkende fotball-tilværelse.

Flere LFK-spillere har spilt for Ranheim, og sist høst kom Jo S. Aas og Vegard Voll denne veien. Men Stene erkjenner at det neppe blir populært om han skulle gå til erkerivalen:

- Da vil det nok bli full fyr i teltet på Ranheim!

33-åringen har spilt for blant annet Hønefoss, Strindheim, Byåsen og floppet i Fredrikstad - før han kom tilbake til fjære og slo til igjen. Kun to spillere scoret mer enn Stene i Obosligaen denne sesongen.

- Jeg kommenterer aldri enkeltspillere, men en spiss som scorer 18 mål vil alltid være interessant, sier sportssjef Andreas Holmberg i Levanger FK.

- Fem mann har forlatt klubben, og har LFK hastverk med å få inn forsterkninger?

- Nei, ikke i det hele tatt. Vi skal få på plass erstattere, det er helt sikkert. Vi syns det er fantastisk å utvikle to spillere på en sesong som går til eliteserieklubber. Rikard Nilsson og Andreas Peterson reiser hjem til Sverige, og det var ventet, sier Holmberg.