Innkalt er en podcastserie fra Mediehuset Innherred hvor vi inviterer de tre største partiene fra både Levanger og Verdal for å bli kjent med deres ordførerkandidater.

Trine Reitan (50) er Arbeiderpartiets ordførerkandidat i Verdal. Hun er selvsagt en selvskreven gjest i vår podcast Innkalt. Her sitter latteren så løst at det fortsatt rister i veggene i vårt podcast-studio.

Vi snakker om hvor handy hun er, hva i all verden hun gjorde i kanindrakt, hvorfor hun er så dårlig i kortspill, om engasjementet hennes i stua når håndball-jentene spiller og hva i all verden hun gjorde med morfaren til en partikollega på do.

Hør episoden på Spotify her:

OBS: Skulle det av en eller annen grunn ikke fungere for deg å bruke Spotify? Frykt ikke. Vi har lagt inn hele episoden i artikkelen helt nederst.

– Det var nært, ja! Jeg var så opptatt av å lære, sier Reitan.

Reitan møtte opp i Arbeiderpartiets Gro Harlem Brundtland-skjorte, som hun ikke legger skjul på at hun er stor fan av. Det blir litt prat om kampen for likestilling, og hva som gjør Brundtland så bra.

– Jeg har hatt rødstrømpene så langt oppe at det av og til er vanskelig å gå, sier Reitan.

I tillegg er ordførerkandidaten, som stiller for første gang, ei skikkelig handy dame, som har støpt mur til eget drivhus, snekra egen veranda og blomsterkasser. Ei som ikke er redd for å ta i et tak, og selvsagt setter programlederen på plass, hvor kontrasten på snekker-kompetanse er som natt og dag.

– Ingen journalister er handy. Sånn er det bare, sier programleder Kent-Einar Myreng i programmet.

Samtalen med Trine Reitan ble alt annet enn kjedelig, og her snakker vi så mye latter at undertegnede mistet stemmen etter at opptaket var gjort.

Hør også de andre episodene i podcasten Innkalt, hvor vi har snakket med Snorre Sandnes (H) og Pål Sverre Fikse fra Verdal. I tillegg til Anita Ravlo Sand (Sp), Nina Bakken Bye (H) og Tone Wanderås (Ap) fra Levanger.

Programlederne Kent-Einar Myreng og Odin Nordtømme snakker med «De tre store» i både Verdal og Levanger i forkant av kommunevalget til høsten. Foto: Odin Nordtømme