Ved 0615-tiden fikk politiet en melding om en mann som angivelig skal ha vært svært beruset i Levanger. Politiet dro til stedet og fant mannen i fjæra hvor han visstnok hadde falt.

Den berusede mannen ble tatt hånd om av politiet uten dramatikk.

Uoppmerksom sjåfør

Politiet melder fra sin twitterside at det klokken 0628 skal ha vært et biluhell på E6 ved Skogn. Hendelsen oppsto av at en uoppmerksom sjåfør ikke la merke til omskiltingen i forbindelse med vegarbeid på stedet.

Sjåføren skal dermed ha kjørt inn i skiltene og punktert bilen. Det ble raskt rekvirert bergingsbil.

Får ikke undersøkt pasienter ved kreftmistanke

Det er sendt ut bekymringsmelding fra avdelingsoverlege Carl Platou ved Levanger Sykehus i forbindelse med at CT-maskinen har vært ute av drift siden 20. juni. Platou omtaler situasjonen som fullstendig uholdbar og han legger til at han håper Foretaksledelsen tar grep for å bedre situasjonen snarest.

Grå dag i vente

Det var dumt av undertegnede å varsle sommeren tilbake i gårdagens morgenrapport. Dette har tydeligvis værgudene lest, for nå kommer gråværet tilbake igjen til Levanger og Verdal.

Det blir knallgrått vær i Levanger. Foto: Skjermdump/yr.no
Verdal kan også vente seg like grått vær. Foto: Skjermdump/yr.no

Løpsfesten fortsetter

I går gikk startskuddet for St. Olavsloppet. Første dagsetappe fra Trondheim til Levanger ble unnagjort av lagene. Det var god stemning i målområdet etter en strålende dag 1 med mange gode løpere og flott vær. I tillegg var det også duket for et eget Mini-Loppet for barna. Der var det full fres og mange deltakere.

Dagens etappe går fra Levanger til Sandvika.